BEST: Studenti, provedite 10 dana u Evropi kao učesnik Jesenjih akademskih kurseva

Izvor: NiškiPortal | 02-May-2017 | 12:51
Dragi studenti Univerziteta u Nišu,
 
Studentska organizacija BEST Niš (Board of European Students of Technology) vas poziva da iskoristite priliku da provedete 10 dana u Evropi potpuno besplatno kao učesnik Jesenjih akademskih kurseva, koji se ove sezone organizuju na 14 destinacija u Evropi.
 
 
Šta su kursevi i kako se prijaviti?
 
Kursevi su dugogodišnja tradicija organizacije BEST, nude studentima priliku da putuju u gradove koje su oduvek želeli da posete i provedu predivno vreme sa studentima iz raznih krajeva Evrope. Tema svakog kursa je jedinstvene i može biti iz raznih oblasti. Jedini trošak koji snosite je putni trošak do grada u kome se kurs održava, smeštaj, hrana, kao i obilasci grada su obezbeđeni!
 
Kursevi se održavaju u 4 sezone, trenutno su otvorne prijave za jesenju sezonu i traju do 7.maja. Mogu se prijaviti svi studenti Univerziteta u Nišu, jedini kriterijum za odabir učesnika je motivaciono pismo koje šaljete organizatorima kursa.
 
Lista kurseva se nalazi na adresi https://best.eu.org/courses/list.jsp. Klikom na kurs možete saznati detalje o samom kursu i popuniti formu za prijavu.
 
Pomoć za pisanje najboljeg motivacionog pisma možete naći na: https://best.eu.org/courses/howToWriteAMotivationLetter.jsp
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
Md0 6S1
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: