Bioskop Cineplexx Niš postaje kuća superheroja

Izvor: Niški portal | 05-Mar-2019 | 08:37
 
„KAPETAN MARVEL“ AVANTURA NA VELIKOM PLATNU
 
Bioskop Cineplexx Niš postaje kuća superheroja
 
Da li ste spremni na do sada neviđenu avanturu u istoriji Marvelovog univerzuma? 
Od srede 6. do nedelje 10. marta, u periodu od 18 do 22 časa, bioskop Cineplexx Niš biće kuća superheroja i pobrinuo se za nezaboravan provod! Posetioci imati jedinstvenu priliku da kući ponesu fantastičan poklon – sliku sebe kroz oko i pero strip crtača!
U četvrtak 7. marta budite deo Comic night događaja od 20 časova uz poklone za sve posetioce!
 
 
Nišlije će imati priliku da se u čast  prikazivanja filma ,,Kapetan Marvel” ,,druže” i sa glavnom junakinjom najnovijeg filma Marvelovog univerzuma u najmodernijem bioskopu u gradu! Ne propustite priliku da saznate zašto će ona postati jedna od najznačajnijih junakinja univerzuma na najsavremenijim projekcijama i uz nezaboravna iznenađenja! Zavirite u kuću superheroja!
 
Američka glumica Bri Larson će biti prva žena u poslednjih deset godina koja će imati glavnu ulogu u filmu„Kapetan Marvel", pa će u potpunosti preuzeti vođenje Marvelovog filmskog univerzuma. Ljubitelji sveta stripa uživaće u ekranizaciji priče smeštene u 1990. godinu.
 
Priča prati Kerol Denvers na putu da postane jedan od najmoćnijih heroja u univerzumu. U trenutku kada rat između dve rase vanzemaljaca zahvati i Zemlju, Denvers i mala grupa njenih saveznika naći će se usred vrtloga sukoba. Glavne uloge tumače: Bri Larson, Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Djimon Hounsou, Li Pejs, Lašana Linč, Gema Čan, Run Temte, Algenis Perez Soto, Makena Grejs, Anet Bening, Klark Greg i Džud Lo.
 
 
Povodom Comic night događaja, u četvrtak 7. marta za sve posetioce bioskopa Cineplexx Niš pripremili smoekskluzivni poster na poklonbedževe iz filma za najsrećnije,  a striparnica Južni Darkwood obezbedila je vaučere sa 25% popusta na sva Darkwood izdanja i dva fantastična srtipa za najsrećnije! Striparnica Darkwood nagradiće petoro najsrećnijih sjajnim izdanjima stripova Marvelovih junaka.
 
Zakoračite u kuću superheroja i ponesite jedinstvenu uspomenu iz najmodernijeg bioskopa u gradu!Vidimo se u bioskopu Cineplexx Niš!
Komentari
0
Pošalji komentar
E0i kUI
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: