Bioskop Cineplexx je Cool utorkom najavio početak Cool leta

Izvor: NiškiPortal | 12-Jul-2017 | 17:06

Regionalni bioskopski prikazivač Cineplexx, juče je specijalnom ponudom ugostio više od 60.000 ljudi, kojom je najavio početak letnje akcije pod nazivom Cool leto. Uz cool osveženje i osećaj nezaboravnog filmskog užitka proslavljen je prvi dan neodoljive ponude bioskopa tokom letnjih meseci. Na hiljade posetilaca uživalo je u najaktuelnijim filmovima po sniženoj ceni karte u rashlađenoj bioskopskoj sali i brojnim pogodnostima.

  

Foto Cineplexx: Najaktuelniji naslovi po sniženoj ceni karte obradovali posetioce

Cineplexx bioskopi predstavljaju elegantni spoj tradicionalnog, čiji počeci datiraju od 1967. godine, i modernog, uz 3D i lasersku tehnologiju, vrhunski kvalitet zvuka i udobnost sala, čineći ga omiljenim mestom za sve ljubitelje filmske umetnosti. Upravo ovakvi bioskopi u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji i Prištini juče su otvorili svoja vrata posetiocima sa sniženom cenom karte za sve projekcije tog dana. Da doživljaj i letnje uživanje budu kompletni, Cineplexx je svakog posetioca u Beogradu, Nišu i Kragujevcu, uz kupljenu ulaznicu obradovao poklon sladoledom u McDonald’s restoranima kako bi ih nagradio za njihovu vernost. Zabava je ovog cool utorka bila zagarantovanajer se Cineplexx pobrinuo da svim svojim gostima omogući uživanje u jedinstvenom iskustvu koje kvalitet projekcije i udobnost sala bioskopa donose, po super cool ceni karte i uz najatraktivnije filmske letnje naslove poput  „Grozan Ja 3“,  „Automobili 3“, „Spajdermen: Povratak kući“,  „Transformersi: Poslednji vitez“, „Čudesna žena“, „Ludilo devojačke večeri“ i mnoge druge namenjene za svačiji ukus.

  

Foto Cineplexx: Početak cool leta obeležen u bioskopima Cineplexx

Konstantnim ulaganjem u podizanje zadovoljstva svojih gostiju, kompanija Cineplexx je postala jedna od vodećih regionalnih destinacija za uživanje u pravom filmskom doživljaju, nezaobilazno mesto zabave i porodičnog opuštanja.

Cineplexx International: Lider u jugoistočnoj Evropi

Od početka širenja 2009. godine, Cineplexx je stalno jačao svoju poziciju u jugoistočnoj Evropi. Prvi Cineplexx bioskop otvoren je 2011. godine u Hrvatskoj. Iste godine usledilo i proširenje na Srbiju. Danas Cineplexx svoje bioskope ima i u Makedoniji, Crnoj Gori, Albaniji, Sloveniji i Grčkoj. Otvaranjem bioskopa Cineplexx BIG Beograd u BIG FASHION šoping centru na Karaburmi, koje se desilo u aprilu ove godine, Cineplexx je Beograđanima pružio priliku da prvi put uživaju u prikazivanju filmova uz pomoć laserske tehnologije. U Srbiji Cineplexx trenutno broji pet bioskopa - Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i BIG Beograd u glavnom gradu i jedan u Kragujevcu i Nišu.

„Naša kompanija veoma je dobro pozicionirana u ovom regionu i lideri smo na tržištu u više zemalja. Bioskopi su jako popularni u jugoistočnoj Evropi. Sve veći broj šoping centara vidi bioskope kao neophodan element za zabavu“, izjavio je Kristof Papusekrukovodeći partner kompanije Cineplexx International. Cineplexx je danas jedan od najvećih bioskopskih lanaca na zapadnom Balkanu sa ukupnim brojem od dvadeset bioskopa u devet zemalja jugoistočne Evrope.

Danas Cineplexx mrežu čini 42 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji, sa 323 bioskopske dvorane. Sa oko 1.350 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje poseti više od 12 miliona gledalaca.

Komentari
0
Pošalji komentar
Bn9 1v4
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: