Cineplexx Niš: NASLEDNIK „PEDESET NIJANSI SIVE" 18. APRILA NA VELIKOM PLATNU

Izvor: Niški portal | 12-Apr-2019 | 15:00
 
Koktel dobrodošlice i pokloni za sve dame uz film ,,After" u bioskopu Cineplexx Niš
 
Pripremite se da doživite emotivnu eksploziju uz film ,,After", koji sa pravom nazivaju naslednikom fenomena „Pedeset nijansi Sive"! Ladies night događaj rezervisan je za četvrtak 18. april od 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš uz koktel dobrodošlice i poklone za sve dame. Karte su u prodaji!
 
 
Ne propustite da saznate kako se savršeno sređeni život studentkinje ruši kao kula od karata, uz neizostavni koktel dobrodošlice, ukusne zalogaje kompanije ZLATIBORAC i poklon magazine Super posteri za sve dame, kao uvertiru za sjajan provod uz film i poklone partnera.
 
Proleće je uveliko, a sa njim i večita dilema dama oko izbora garderobe i kozmetike. Tu na scenu stupaju pokloni naših dragih partnera kompanije KATRIN koja će obradovati tri dame u bioskopu vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, kao i kompanija AFRODITA koja će pet nasrećnijih dama obradovati novom linijom proizvoda za negu lica. Za sve ljubitelje pisane reči, izdavačka kuća Čarobna knjigapripremila po pet romana na kojem je zasnovan film.
 
Film ,,After" donosi nam romantičnu, ljubavnu i napetu priču, prepunu strasti o vrednoj studentkinji i predanoj ćerki Tesi Jang koja započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Takav sređeni život raspašće se kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočiti, učiniće njihovu strast još snažnijom.
 
 
Prepustite se ljubavi i neizvesnom kraju jedne ljubavne priče uz sjajne poklone koji će ovaj Ladies night u bioskopu Cineplexx Niš učiniti nezaboravnim! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!
Trejler filma ,,After": https://youtu.be/O-PicI-iUhk
Komentari
0
Pošalji komentar
HEu gnk
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: