Cineplexx Niš: Men’s night događaj uz poklone i zabavu za sve posetioce.

Izvor: Niški portal | 12-Apr-2018 | 11:02

MUŠKI PROVOD UZ FILM „RAMPAGE“ U BIOSKOPU CINEPLEXX NIŠ

Dvejn Džonson se vraća na platno bioskopa u okviru Men’s night događaja uz poklone i zabavu za sve posetioce.

Pravi muški provod u bioskopu Cineplexx Niš, zakazan je ovog četvrtka, 12. aprila od 20 časova, uz neprevaziđenog Dvejna Džonsona i film „Rampage”.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Pored sjajne akcione avanture, za sve posetioce, uz kupljenu ulaznicu pripremili smo poklon magazin Men’s Health, dok će partner događaja FitPass obradovati 3 posetioca sa besplatnom mesečnom članarinom.

Kratak sadržaj filma: Dejvis Okoje deli neizbrisivu vezu s Džordžom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kada se rodio. Ali, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nežnog majmuna u besnog monstruma. a novonastala čudovišta počela su da uništavaju celu severnu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoje se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protivotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koje je nekada bilo njegov prijatelj.

Glavne uloge u filmu, pored Dvejna Džonsona, tumače Džefri Din Morgan, Džo Manganijelo, Malin Okerman i Naomi Haris, dok režiju potpisuje Bred Pejton. Karte za Mens night događaj i film „Rampage” uveliko su u prodaji na blagajnai vašeg omiljenog bioskopa Cineplexx Niš.

Komentari
0
Pošalji komentar
QCd mXU
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: