Cineplexx Niš: Porodični dan i Grinč, čudni, mrzovoljni, zeleni stvor koji na svetu najviše mrzi Božić!

Izvor: Niški portal | 23-Nov-2018 | 09:02

„GRINČ" U SUSRET PRAZNICIMA U BIOSKOPU CINEPLEXX NIŠ

Zabava za najmlađe 25. novembra uz poklone i specijalan program pre filma.

 

 

On je čudni, mrzovoljni, zeleni stvor koji na svetu najviše mrzi Božić! On je Grinč, apsolutno je neodoljiv baš takav i očekuje vas na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš nedelju 25. novembra od 12 do 17 časova! Dođite da spasimo najradosniji praznik od najvećeg mrguda! Karte su u prodaji!

Ovo je priča koju ne smete propustiti! Universal Pictures i Ilumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu na Porodičnom danu bioskopu Cineplexx Niš u nedelju 25. novembra od 12 do 17 časova! Uživajte u specijalnom programu inspirisanom glavnim junakom, a uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas Podravkino slatko iznenađenje u obliku Lino lade, kao i poklon časopisi za decu „Mali Politikin zabavnik" ili „Hajmo drugari" DVD crtaći*. Nemojte se iznenaditi ako vidite Grinča – glavom i bradom, i ako bude odbio da se fotografiše, ne zamerite, ipak je on mrgud!

Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma. Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedini ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

 

 

 

Film će biti prikazan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, a samo neki od naših glumaca i ljudi iz javnog života koji su pozajmili glasove junacima su: Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić...

Iskoristite pogodnosti Specijalnog porodičnog paketa* u bioskopu Cineplexx Niš i uživajte porodično u animiranim filmovima po ceni već od 230 dinara za 2D projekcije!

Čekamo vas na Porodičnom danu u najmodernijem bioskopu u gradu da se sjajno zabavimo uz Grinča!

Trejler animiranog filma „Grinč" - https://youtu.be/Ntb2fWAXTiI

*Količina poklona je ograničena

** Specijalni porodični paket važi isključivo za 3 do 4 osobe, odnosi samo na dečje filmove i ne važi za premijere

Komentari
0
Pošalji komentar
vDa qIw
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: