Cineplexx: Porodični dan uz princeze i prinčeve

Izvor: NiškiPortal | 01-Jun-2018 | 08:40
PORODIČNI DAN UZ PRINCEZE I PRINČEVE
 
Pokloni, mnogo zabave i iznenađenja za najmlađe u bioskopu Cineplexx Niš
 
Sjajan dan za maštanje već je zakazan u bioskopu Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku! Pozivamo vas na Porodični dan, u nedelju 3. juna od 12 do 17 časova uz najnovije avanture vaših omiljenih junaka – princeza i prinčeva! Ali, to nisu obični junaci, a kakvi su, saznajte na Porodičnom danu gde vas očekuje mnogo zabave i iznenađenja!
 
 
U animiranoj avanturi „Ukradena princeza” upoznaćete Ruslana, izgubljenog umetnika, koji mašta o tome da postane vitez. Upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, kad zli čarobnjak Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.
 
To nije sve, jer vas očekuje i malo drugačiji princ, ali i princeza u filmu „Čarobni princ”. Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac Leni krije veliku tajnu. Kako se završava ova neobična priča, producenta svima poznatog Šreka, saznajte sami na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš.
 
Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” ,mnoštvo kreativnih radionica i pregršt dobre zabave!
 
Trejler filma „Ukradena princeza“ https://youtu.be/W7Bwbz4Tx4Q
 
Trejler filma „Čarobni princ“ https://youtu.be/qpgYb4UNsCg
Komentari
0
Pošalji komentar
Jvc KoO
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: