Međunarodna stručna manifestacija ’’DANI VODE’’ NIŠ

Izvor: Niški portal | 07-May-2019 | 15:33

Asocijacija za zaštitu i očuvanje voda Južne Srbije (WASS) iz Niša treću godinu za redom organizuje Međunarodnu stručnu manifestaciju "DANI VODE - NIŠ", koja će biti održana 08. i 09. maja 2019. godine u Nišu.  Sam događaj će i ove godine biti podeljen na dva dela.

Prvi je Međunarodna stručna konferencija na temu "Očuvanje i zaštita sistema za vodosnabdevanje" u kojoj će učešće uzeti predstavnici domaćih i inostranih relevantnih institucija i organizacija. Ova konferencija podržana je od mnogobrojnih međunarodnih i domaćih institucija (GIZ, IAWD, NALAS, SKGO, Ministarstvo zaštite životne sredine, Privredna komora Srbije, Grad Niš i Univerzitet u Nišu), a angažovanjem stručnih udruženja i nacionalnih asocijacija za vode ( Bugarska, Republika Srpska, Severna Makedonija, Crna Gora i dr.) biće zastupljeno blizu 10 država iz regiona Jugoistočne Evrope. 

Drugi, sastavni deo manifestacije "DANI VODE" je izložba proizvođača vodovodne i kanalizacione opreme, koji je prilika da se predstave kompanije koje posluju u oblasti proizvodnje opreme za snabdevanje vodom, kanalisanje, prečišćavanje, zaštitu od poplava i erozije, proizvođači uređaja, aparata i instrumenata za kontrolu kvaliteta voda za piće i otpadnih voda.

Međunarodna stručna manifestacija

’’DANI VODE’’ NIŠ, 08.i 09.maj 2019. godine, Hala Čair

Svečano otvaranje - 08.05.2018. godine u 12:00 h

Komentari
0
Pošalji komentar
BA4 6Bc
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: