Da li su zimske službe spremno dočekale sneg?

Izvor: Niški portal | 26-Feb-2018 | 20:24

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović obišao je sa saradnicima niške ulice koje se čiste od snega, toplanu Krivi vir i komunalne policajce koji rade na terenu.

Foto: Grad Niš

Gradonačelnik je tokom dana obišao gradske ulice i kako su istakli iz Grada, situacija što se tiče čišćenja ulica je zadovoljavajuća.

''Na terenu su bila 7 kamiona JKP Mediana i do sada je u toku noći bačeno ukupno 70 tona soli. Sve gradske saobraćajnice su prohodne, a autobusi saobraćaju do svih gradskih destinacija osim u Njegoševoj gde se saobraća do Kule i u Durmitorskoj gde autobusi idu do početka ulice'', rečeno je iz Grada.

Kamioni JKP Mediana na glavnim bulevarima rade u paru uz sinhronizovano posipanje soli i rizle.

Foto: Grad Niš

Gradonačelnik je obišao i toplanu Krivi vir, a kako su rekli iz ovog preduzeća, zbog novog talasa zahlađenja koji nam je doneo izuzetno niske temperature sa dosta snega, Toplana greje 24 časa. Ovakav režim važiće do noći - utorak na sredu. U sredu ujutru, u zavisnosti od temperature, biće doneta odluka, da li će se ovo danonoćno grejanje nastaviti.

Prema rečima Predraga Milačića direktora Toplane, broj poziva građana i juče i danas uobičajen je i nema pritužbi na kvalitet grejanja.

Podsećanja radi,  JKP Toplana, u ovom trenutku greje preko 33.000 stanovnika Niša.

Bulatović je sa saradnicima obišao i komunalne policajce na terenu. Njihov zadatak je, između ostalog, da obilaze građane i vlasnike lokala, da čiste sneg i led.

Komentari
0
Pošalji komentar
z2Y lzI
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: