"Dan otvorenih vrata" za niške privrednike u Gradskoj kući

Izvor: Niški portal | 07-Nov-2019 | 11:50

U Gradskoj kući u Nišu je održan sastanak sa privrednicima Niša „Dan otvorenih vrata“, prvi ovakvog tipa. Cilj ovog načina komunikacije sa predstavnicima niške privrede je uspostavljanje još bolje saradnje i želja gradskog rukovodstva da se upozna sa njihovim eventualnim problemima i pokuša da pomogne u njihovom rešavanju.

„Dan otvorenih vrata za niške privrednike koji je danas u Gradskoj kući okupio predstavnike 15 različitih niških firmi i udruženja, treba da postane uobičajeni način komunikacije i u narednom periodu potrudićemo se da se srećemo bar jednom u tri meseca, rekao je pomoćnik gradonačelnika, resorno zadužen za lokalni ekonomski razvoj Goran Milosavljević. Predstavnici privrede Niša imali su niz pitanja za predstavnike Grada, od administrativnih, preko pitanja u vezi sa izgradnjom i planovima Grada za realizaciju nekih velikih infrastrukturnih projekata.

Pored Milosavljevića, sa predstavnicima privrede razgovarali su i pomoćnik gradonačelnika za izgradnju Miloš Milošević, pomoćnica gradonačelnika za informisanje Marina Kostić i načelnik Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte Milan Ranđelović. Opšti je zaključak da je saradnja Grada Niša i privrednika na zadovoljavajućem nivou, ali da prostora za njeno unapređenje ima. Prema rečima Milana Ranđelovića, načelnika niškog KLERP-a, dvosmerna komunikacija nužan je preduslov uspeha.

Komentari
0
Pošalji komentar
9dn m6S
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: