Deca završila školu,a još uvek se ne zna ko je odgovoran za incident

Izvor: Niški portal | 30-Jun-2018 | 15:42

Kao što je Niški portal već pisao, krajem marta ove godine maloletnik je na Keju Kola srpskih sestara, posle svađe, udario u glavu druga iz razreda. Povređenom dečaku je zatim pružena pomoć u Kliničkom centru.

Direktor Osnovne škole "Milan Rakić" u Medoševcu, Jelen Nikolić je, u telefonskom razgovoru za Niški portal rekao da u cilju istrage, a po nalogu policije, ne može da daje komentare na ovu temu. Prema još nepotvrđenim informacijama za ponedeljak je zakazana sednica nastavničkog veća. Da li će biti reči i o ovom incidentu, nismo uspeli da saznamo.


Maloletnik u nedavnoj tuči naneo teške povrede drugu iz razreda

Niška policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjaka iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izršio krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da je maloletnik 27. marta na Keju kola srpskih sestara, posle svađe, udario u glavu druga iz razreda. Povređenom dečaku je zatim pružena pomoć u Kliničkom centru.

Kako saznajemo, radi se o učenicima Osnovne škole ''Milan Rakić'', izdvojenog odeljenja u Popovcu. Prema nezvaničnim informacijama, učenici ove škole pobegli su sa časa, a zatim se potukli na Keju kola srpskih sestara. Takođe, prema nezvaničnim saznanjima, đaci koji nisu prisustvovali nastavi i bili deo ovog incidenta, nisu evidentirani kao odsutni sa časa od strane nastavnika.

Ovu informaciju, međutim, nije ni potvrdio ni demantovao direktor škole Jelen Nikolić. U telefonskom razgovoru je za Niški portal rekao da u cilju istrage, a po nalogu policije, ne može da daje komentare na ovu temu.

Komentari
0
Pošalji komentar
ntW Y2t
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: