Dozvolite da budete inspirisani: Nova era sportske elegancije (NOVI 508)

Izvor: www.peugeot.rs | 25-Nov-2018 | 15:10

NOVI 508

Otkrijte novu PEUGEOT 508, izvanrednu limuzinu odvažnog izgleda koja nudi kvalitet bez kompromisa i tehnološku opremu na zavidnom nivou, kako biste doživeli intenzivne doživljaje u vožnji.

PRAVA LIMUZINA

www.peugeot.rs

Sa niskom i dinamičnom konstrukcijom, moćnom prednjom stranom, snažnim i privlačnim izgledom, novi PEUGEOT 508 GT otvara novu eru sportske elegancije. Izvajane linije, upečatljiva prednja maska i novi svetlosni potpis ojačavaju njegov smeo, odvažni i inovativni duh.

PREPUSTITE SE SAVRŠENSTVU

www.peugeot.rs

Ispunite svoju želju sa savršenstvom.
Naš tim stručnjaka je pri stvaranju ovog automobila posvetio posebnu pažnju estetici i kvalitetu bez kompromisa: uravnotežene dimenzije, vrata bez okvira, završne obrade i poravnanja su toliko precizno odrađeni da je svakom detalju data nota elegancije i savršenstva.

UPRAVLJAJTE NEUPOREDIVIM i-Cockpit®-om

www.peugeot.rs

Zauzmite mesto za komandama PEUGEOT i-Cockpit-a® Upravljajte vozilom sa vizionarskog vozačkog mesta, sa kompaktnim volanom, instrument tablom u visini pogleda koja se može konfigurisati i HD ekranom na dodir od 10“i. Uživajte u komfornim sedištima sa funkcijom masažei i Hi-Fi FOCAL sistemu®i koji stvara jasan i prijatan zvuk i samim tim pojačava uživanje u vožnji.

ZAHTEVAJTE EFIKASNOST

www.peugeot.rs

Ne prihvatajte izbore, već izaberite drugačije.
Zahvaljujući efikasnosti Euro 6.2 PureTech ili BlueHDi motora i njegovim automatskim osmostepenim EAT8i menjačem, novi PEUGEOT 508 spaja snagu i umerenu emisiju CO2.

ZAPAZITE I NEPRIMETNO

www.peugeot.rs

Istražite uveličanu stvarnost.
Zahvaljujući infracrvenoj kameri i koja se nalazi na prednoj strani vozila i tehnologiji “Night Vision“i možete u noćnoj vožnji lakše zapaziti pešake i životinje na putu. Opremljena najnovijom sigurnosnom opremom i funkcijama pomoći u vožnjii, nova PEUGEOT 508 limuzina prevazilazi vaše iskustvo sa high-tech opremom.

OBELEŽITE VAŠU PUTANJU, INTENZIVNO

www.peugeot.rs

Dozvolite da budete inspirisani.
Sa preciznom vožnjom, servo upravljačem i ojačanim držanjem na putu preko variabilnog oslanjanjai, nova PEUGEOT 508 limuzina donosi nove doživljaje u vožnji i pojačava vašu slobodnu kretanja.

 

www.peugeot.rs

Komentari
0
Pošalji komentar
ufV mf6
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: