Dragi studenti Univerziteta u Nišu,

Izvor: Niški portal | 15-Mar-2017 | 10:02

Dragi studenti Univerziteta u Nišu,
 

Studentska organizacija BEST Niš (Board of European Students of Technology) vas poziva da iskoristite priliku da provedete 10 dana u Evropi potpuno besplatno kao učesnik Letnjih akademskih kurseva, koji se ove sezone organizuju na 53 destinacije u Evropi.

      

Šta su kursevi i kako se prijaviti?

Kursevi su dugogodišnja tradicija organizacije BEST, nude studentima priliku da putuju u gradove koje su oduvek želeli da posete i provedu predivno vreme sa studentima iz raznih krajeva Evrope. Tema svakog kursa je jedinstvena i može biti iz raznih oblasti. Jedino što je potrebno platiti je put do grada u kome se kurs održava, a smeštaj, hrana, kao i obilasci grada su obezbeđeni!

Kursevi se održavaju u 4 sezone, trenutno su otvorne prijave za letnju sezonu i traju do 19.3. Mogu se prijaviti svi studenti univerziteta u Nišu, jedini kriterijum za odabir učesnika je motivaciono pismo koje šaljete organizatorima kursa. 

A kako da napišete najkreativnije pismo i budete odabrani sa još 25 studenata možete saznati na radionici koju organizujemo u petak, 17.3. u 18h na Elektronskom fakultetu u učionici 231. Možete poneti i svoje laptopove i na radionici napisati svoje motivaciono pismo uz pomoć naših članova.

Lista kurseva i forma za prijavu se nalaze na adresi https://best.eu.org/courses/list.jsp
 

*Fee koji vidite na listi kurseva se ne plaća!

Komentari
0
Pošalji komentar
kII hwt
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: