FESTIVAL DEČIJEG FILMA U BIOSKOPU CINEPLEXX NIŠ

Izvor: Niški portal | 24-Jan-2019 | 22:18

Najpopularniji filmovi po sniženoj ceni karte samo za članove Cineplexx bonus i Porodičnog film kluba

 
Ukoliko ste propustili da pogledate neki od popularnih dečijih naslova iz protekle godine, vidimo se na Cineplexx Porodičnim danima od 28. januara do 6. februara, jer se tada na repertoar vraća čak 31 naslov i to po specijalnoj, sniženoj ceni karte.
 
 
Samo u bioskopima Cineplexx Niš mališani će imati priliku da reprizno pogledaju „Grinča“, da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije „Hotel Transilvanija“ i brojnim drugim filmovima i to po specijalnoj ceni karte od 180 din za sve 2D projekcije i 280 din za 3D filmove. Kako bi uživai u repriznim filmovima ili sniženim cenama ulaznicama, potrebno je da budete član Cineplexx Porodičnog film kluba, lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine i koji donosi niz pogodnosti. Za sve starije od 14 godina, tu je Cineplexx bonus klub, čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara dečijeg festivala očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregršt pogodnosti.
 
Tokom trajanja manifestacije, pored odličnog filmkog programa, određenim danima posetioci će uživati u različitim aktivacijama, pa će tako najmlađi će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih. Ne propustite slatkoPodravkino iznenađenju u obliku Lino lade i ukusne zalogaje kompanije Zlatiborac, dok će Malac Genijalac pripremiti sjajnu edukativnu zabavu za posetioce. Možda iz bioskopa odete sa Dexy Co ili McDonalds poklon iznenađenjima, a u pauzama između fimova očekuje vas mnoštvo zabave inspirisane vašim omiljenim junacima sa velikog platna.
 
  
 
Pored Grinča i Drakule, pogledajte junake fantastičnih filmova, koji nam se vraćaju na veliko platno: „Koko“, „Pčelica Maja“, „Neviđeni 2“,„Zec Petar“, „Ferdinand“, „Tajne avanture mačaka“, „Čarobni princ“ ... Vidimo se na pravom dečijem prazniku u svim bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza!
 
Najavni spot dečijeg festivala možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/bWbCxKD5gCw
 
Trejler filma „Grinč“: https://youtu.be/Ntb2fWAXTiI
 
  
 
Trejler filma „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“: https://youtu.be/J_Lr9E55-SM
Trejler filma „Neviđeni 2“: https://youtu.be/tIq3YHK2eoU
Trejler filma „Koko“: https://youtu.be/XPYpAOMzArw
 
  
 
Trejler filma „Ferdinand“: https://youtu.be/KuRAhgCov-A
 
  
 
Dođite da gledamo filmove i uz brojne animacije, igre i crtanje po licu obojimo zimu veselim Cineplexx bojama! Cineplexx Porodični dani čekaju na vas!
 
Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš.
Komentari
0
Pošalji komentar
XwW iZM
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: