Fudbaleri Radničkog remizirali protiv Irtiša

Izvor: Niški portal | 03-Feb-2020 | 08:23

Fudbaleri Radničkog u četvrtoj pripremnoj utakmici na pripremama u Beleku odigrali su protiv kazahstanskog Irtiša 1:1, a meč je prekinut u 81. minutu. Strelac za Radnički bio je Knežević u 20. minutu, a izjednačio je Ljevan sa bele tačke u 72. minutu.

Radnički je bio dominantan u prvom poluvremenu, stvarao je veliki broj šansi na meču. Meleg je pripretio u 16. minutu nakon odličnog dodavanja Kneževića, ali je čuvar mreže Irtiša bio odlično postavljen. Pretili su i kazahstanski fudbaleri, ali je Petrović u dva navrata odlično reagovao.

Nakon lepe akcije Melega i Letićau 20. minutu meča, Knežević se odlično snašao, a Radnički je poveo. Ni nakon postignutog gola niški tim nije odustajao od dobre igre koja ga je krasila tokom većeg dela prvog poluvremena, ali do kraja prvog dela meča nije bilo ozbiljnijih prilika.

Igrali su gosti dosta agresivno u drugom poluvremenu, a sudija je dozvolio takav kriterijum. Nakon slobodnjaka u 62. minutu Milosavljević je odlično reagovao, nije uspeo da udarcem zatrese mrežu protivnika. Četiri minuta kasnije ponovo je Radnički pripretio iz prekida, ali je mreža još jednom mirovala. Hao je u 70. minutu napravio prekršaj za najstrožu kaznu, a Ljevan je bio precizan sa bele tačke. Nakon nesportskog starta nad Mihajlovićem Kosanović je odlučio da povuče ekipu sa terena i utakmica je završena rezultatom 1:1.

Radnički je meč počeo u sledećem sastavu: Petrović, Todorovski, Letić, Stevanović, Hao, Pejović, Subotić, Meleg, Knežević, Kojić, Čumić. U nastavku meča igrali su još: Pantelić, Mihajlović, Đorđević, Sićović i Milosavljević

Komentari
0
Pošalji komentar
R0n lQ9
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: