Humanitarno izvođenje predstave "Mamin dašak u svemiru"

Izvor: Niški portal | 30-Nov-2018 | 11:17

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra Niš će u ponedeljak 3. decembra u Pozorištu lutaka odigrati predstavu  "Mamin dašak u svemiru", a sav prihod od prodaje ulaznica otići će udruženju "Iz kruga". 

 

 

Početak predstave zakazan je za 19 časova. Karte se mogu nabaviti u agenciji "Travego" po ceni od 200 dinara, kao i na blagajni Pozorišta lutaka, na dan igranja predstave od 17 časova. Na samom ulazu biće postavljena i donatorska kutija za sve one koji budu želeli da daju i  dobrovoljni prilog.

Inače, cilj udruženja „Iz kruga“ je da kroz psihološku i besplatnu advokatsku pomoć pomogne osobama sa invaliditetom, a pre svega ženama, koje trpe neki od oblika nasilja i diskriminacije.

Podsetimo,  predstava “Mamin dašak u svemiru“ svoju premijeru imala je oktobra, a  na nedavno održanom festivalu u Novom Sadu, osvojila sedam nagrada, od čega i priznanje za najbolju predstavu u celini! 

Pozivamo sve ljubitelje pozorišta da dođu i pogledaju predstavu za čija se izvođenja do sada uvek tražila karta više, a samim tim i budu humani i pomognu rad udruženja „Iz kruga“.
 

Komentari
0
Pošalji komentar
dTu OvG
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: