I NIŠKI ODBORNICI USTALI PROTIV NASILjA

Izvor: Niški portal | 13-Apr-2019 | 11:32

Odbornici Srpske napredne stranke i koalicionih partnera u Skupštini Grada Niša boraviće u toj instituciji sve dok pristalice Boška Obradovića, Jeremića i Đilasa zagovaraju nasilje nad institucijama i pojedincima. To su na konferenciji za novinare saopštili niški odbornici koji će dežurati u skupštinskoj sali danonoćno sve dok, kako ističu, postoji opasnost da predstavnici opozicije pokušavaju da slike nasilja iz Beograda prenesu na ulice Niša.

„Na inicijativu odbornika vladajuće većine, odlučili smo da dvadesetčetvoročasovnim dežurstvima sprečimo nasilje i pokušaj rušenja institucija“, kaže mr Rade Rajković, predsednik Skupštine Grada Niša.

Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Grada Niša Ivan Jovanović poručuje da su odbornici istrajni u odluci da spreče uništavanje imovine Nišlija.

„S obzirom na to da će u 18 sati na protestu „Saveza za Srbiju“ u centru Niša jedan od govornika biti Boško Obradović, a znajući šta se u Beogradu dešavalo pod njegovom palicom, do daljeg ćemo biti u Skupštini Grada, kako bismo sprečili eventualni pokušaj upada“, izjavio je Jovanović.

Ivan Jovanović je na konferenciji za novinare apelovao na Nišlije da ne učestvuju u rušilačkim ispadima lidera „Saveza za Srbiju“ koji su, kako je kazao, izazvani nervozom lidera opozicije činjenicom da je sve manje ljudi na protestima, od kad je njihovo vođstvo preuzeo „Savez za Srbiju“.

Komentari
0
Pošalji komentar
iaB uTF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: