JKP „Mediana“ Niš – SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Izvor: Niški portal | 09-Apr-2019 | 21:39

Povodom sve učestalijih komentara na račun seče stabala:

Drvo vrbe kod Oficirskog doma i stablo lipe u ulici Ive Lole Ribara, posečena su u cilju očuvanja bezbednosti građana i imovine. Pomenuta stabla godinama unazad orezivana su u cilju stabilizacije bolesti. Kada je procenjeno da bi se daljim orezivanjem narušila njihova estetska i biološka vrednost, odlučeno je da se ona iseku. Što se tiče stabla u ulici Tome Roksandića, ono je oboreno usled nevremena što će biti sanirano u najkraćem mogućem roku.

Podsećamo da se broj stabala koji se godišnje ukloni sa javnih površina u gradu višestruko nadoknadi sadnjom novih sadnica, posađeno je 800 novih.

Pored angažovanja na održavanju zelenila na javnim površinama u gradu, koje se pojačanom dinamikom kose i sređuju, JKP „Mediana“ Niš podseća sugrađane da je još uvek aktuelna akcija besplatnog odvoženja kabastog otpada u cilju smanjenja broja divljih deponija, a za svaki komunalni problem, možete nam se obratiti putem aplikacije EkoLovac, preko društvenih mreža ili pozivom na broj Kontakt centra 018/250125.

JKP „Mediana“ Niš

Komentari
0
Pošalji komentar
nVj TYf
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: