JKP NAISSUS: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 07-Jun-2019 | 09:27

Šumadijska i Drainčeva ulica.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Šumdijskoj ulici, moguć je prekid u vodosnabdevanju za korisnike u Šumadijskoj, Drainčevoj i delu ulice Koste Abraševića. Radovi će se obavljati u vremenu od 10 do 15 sati. Za vreme dok traju radovi biće oslabljen pritisak na prostoru od Ledene Stene do Novog Sela, Mramora i sela Krušce.

Knez Selo, prema izletištu.

Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja mogući su povremeni prekidi do 15 sati u vodosnabdevanju, u delu Knez Sela.

Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda.

Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci havarije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Novog Sela (ul. Toplič. partizanskog odreda).

Selo Veliki Drenovac, ul. Miloša Obilića bb (put za naselje"Kitice").

Kvar na vodovodnoj mreži. Zbog radova na popravci oštećenja biće kraćeg prekida vodosnabdevanja, u vremenu do 15 sati u naselju "Kitice".

Na raskrsnici Vizantijskog bulevara i Bulevara Medijana.

Zbog radova na ispiranju mreže zbog popravke složenog kvara biće dodatno oslabljen pritisak u zgradama, na višim spratovima u naselju "Duvanište" do 12 sati. Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do sredine naredne nedelje.

Komentari
0
Pošalji komentar
ecb KyF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: