JKP NAISSUS: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 15-Jul-2019 | 09:05

Vinik istok 1, Vinik istok 2, Borska ulica.

Usled kompleksnih radova na magistralnom cevovodu od izvorišta“Krupac“, u prekidu je vodosnabdevanje na prostoru pumpnih stanica Vinik istok 1 i Vinik istok 2, vikend naselju Vinik, Podviniku, Borskoj ulici i smanjeni je pritisak vode u selima u opštini Bela Palanka. Radovi će se izvoditi tokom celog dana i za to vreme auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom kružiće na pomenutim lokacijama.

Selo Pasi Poljana, Ulica Učitelja Spiridona bb.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela, u ulici Učitelja Spiridona.

Gornja Vrežina, kod firme“Stateks“.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u Gornjoj Vrežini biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja oko pomenute firme“Stateks“.

Gornji Komren, Ulica 1. septembar II prilaz .

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u Gornjem Komrenu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice 1. septembar, samo II prilaz.

Selo Popovac, Ulica Dragoljuba Đorđevića br. 58.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo za domaćinstvo na pomenutoj adresi.

Komentari
0
Pošalji komentar
fUQ 3oJ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: