JKP Naissus: Kvarovi i radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 02-Dec-2019 | 10:10

Selo Čokot, ulica 29. novembar br. 27.

Kvar na vezi u šahti i voda je zatvorena na deoničnom zatvaraču. Zbog oštećenja na priključnoj vezi u prekidu je snabdevanje vodom u selima Čokot, Gornje i Donje Međurovo. Okončenja radova i normalizacija vodosnabdevanja se predviđa do 14 sati.

Selo Supovac, vikend naselje

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u vikend naselju i kod dragstora. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

Selo Medoševac, ulica Đuke Dinić br. 13.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Đuke Dinića br. 13. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Medoševac.

Selo Medoševac, ul. Dimitrija Tucovića br. 16.

Nova havarija u ulici Dimitrija Tucovića br. 16, u selu Medoševac, nužno je raskopavanje. Zbog intervencije na priključnoj vezi i radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u selu Medoševac.

Selo Gabrovac

Voda na ulici kolovoz-zemlja, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje za korisnike na starom putu za Donje Vlase (10-tak domaćinstava).

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

Komentari
0
Pošalji komentar
DPh jEt
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: