JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 09-Oct-2019 | 09:03

Naselje Pantelej, ulica Radoja Domanovića.                            

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Radoja Domanovića. Zbog inervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja Pantelej, na prostoru od Gornjomatejevačke ulice do Knjaževačke i od ulice Vase Pelagića do Kosovke devojke.

Selo Pasi Poljana, ulica 1300 kaplara.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje ispred stare škole. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u celoj ulici i delu sela Pasi Poljana.

Selo Supovac.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na 20m od autobuske stanice. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u  prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Supovac.

Gornji Matejevac, ulica Pop Ignjatova bb.

Voda se pojavljuje na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac, ulica Pop Ignjatova i okolne ulice.

Selo Sečanica.

Voda na ulici, obavljaće se raskopavanja na ulazu u selo i kod škole. Zbog radova na popravkama vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

Pasi Poljana, ulica Gece Kona bb.

Nastao je kvar na prvom ventilu, u toku su radovi. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gece Kona.

Komentari
0
Pošalji komentar
8vn hiR
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: