JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 24-Mar-2020 | 10:46

Ulica Nikole Pašića

Voda otiče ispod asfalta i propali su ivičnjaci u ulici Nikole Pašića, kod drogerije “Lilly“. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Nikole Pašića, od OTP banke do zgrade opštine.

Ulica Kralja Vukašina

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Kralja Vukašina. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Kralja Vukašina.

Ulica Miroslava Radosavljevića

Voda na površini i kvar na hidrantu u ulici Miroslava Radosavljevića. Zbog popravke priključne veze i hidranta biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Miroslava Radosavljevića (bivša Pirotska).

Gornji Matejevac

Voda na površini, nužno je raskopavanje u Gornjem Matejevcu, kod rezervoara“Štrapa“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca prema Knez Selu.

Cisterna za snabdevanje sela Rujnik, Leskovik, Donje Vlase i Vukmanovo

Po nalogu štaba za vanredne situacije otpremljena je auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom sela: Rujnik, Leskovik, Donje Vlase i Vukmanovo. Namensko vozilo biće prisutno na pomenutim lokacijama do 15 sati, ukoliko prilaz dozvoljavaju vremenski uslovi i prohodnost puteva.


 

Komentari
0
Pošalji komentar
QEW qgV
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: