JKP Naissus: Bez vode više moravskih sela, a u Gornjoj Vrežini problem u pumpnoj stanici

Izvor: NiškiPortal | 24-Jul-2018 | 08:54

ZBOG KVAROVA NA MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA

U NASELJU GORNJA VREŽINA I MORAVSKIM SELIMA

 

 

Prethodnih dana je bilo više kvarova na vodovodnoj mreži u naselju Gornja Vrežina. Juče je otkriven problem u pumpnoj stanici kao i na više havarija na vodovodnoj mreži: u ulici prema školi, u zasadu lešnika i iznad crkve III sokak levo.  Zbog radova na popravci oštećenja u prekidu je  snabdevanje vodom za žitelje ovog naselja do 15 sati. Angažovane su dve ekipe i nakon završenih radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u Gornjoj Toponici, iznad silosa. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida do 15 sati u snabdevanju vodom za žitelje Moravskih sela (Vrtište, Trupale, Gornja Toponica, Donja Toponica, Mezgraja, Donja Trnava). Nakon završenih radova sistem se vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

 

ZBOG RADOVA NA POVEZIVANJU MREŽE

PREKID VODOSNABDEVANJA U IVANA GUNDULIĆA I DELU HAJDUK VELJKOVE

 

Danas po planu obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u ulicama Ivana Gundulića i Hajduk Veljkovoj, u vremenu od 8 do 15 sati. Zbog radova na povezivanju novoizgrađene na postojeću mrežu bez vode biće korisnici na prostoru od Trga Učitelja Tase u Hajduk Veljkovoj ulici do Paliluske rampe i korisnici iz ulice Ivana Gundulića. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja u ovom delu Čaira.

Komentari
0
Pošalji komentar
gtJ 8Fh
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: