JKP Naissus: Danas se radi na priključenju novog korisnika u ulici vojvode Putnika za stambeni objekat „Novi Niš“

Izvor: Niški portal | 27-Nov-2018 | 10:10


RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI
PRIKLjUČENjE NOVOG KORISNIKA
trajanje radova od 8 do 15 sati

 

 

- Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u ulici Vase Čarapića. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.
- Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Šumatovačkoj ulici. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju  korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.
- Došlo je do kvara na priključnoj vezi u ulici Stojana Andrića br. 45. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.
- Došlo je do kvara na priključnoj vezi u naselju Brzi Brod, Ulica Slađana Stanković br. 2. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnike u ovoj ulici, do 15 sati.
- Došlo je do kvara na priključnoj vezi u  Novom Selu, Ulica Pasjačkih partizana. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnike u ovoj ulici, do 15 sati

Danas 27. 11. ekipe JKP “Naissus“ rade na priključenju novog korisnika u Ulici vojvode Putnika za stambeni objekat „Novi Niš“. Usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u Ulici vojvode Putnika od Apelacionog suda, kao i u okolnim ulicama  Rudnička, Gavrila Principa ..., do 15 sati.
Do okončanja radova, za korisnike koji će biti bez vode,  obezbeđene su dve cisterne sa vodom za piće. 
 

Komentari
0
Pošalji komentar
6kS Vs5
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: