JKP Naissus: Kvarovi u Mokranjčevoj, Medoševcu, Gabrovcu, Donjoj Vrežini, u ulici Žikice Jovanovića Španca

Izvor: Niški portal | 27-Dec-2018 | 09:51

ZBOG KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI MANJI PREKIDI

VODOSNABDEVANJA NA VIŠE LOKACIJA

 

Nastao je kvar na priključnoj vezi u Mokranjčevoj ulici II prilaz br.13. Zbog radova na zameni prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u delu Mokranjčeve ulice (II prilaz).

Došlo je do kvara na priključnoj vezi u naselju Medoševac, u ulici Maršala Tita br.32. Zbog radova na zameni prvog ventila moguć prekid vodosnabdevanja do 14 sati, u selima Medoševac i Popovac.

Danas se obavljaju radovi na priključnoj vezi u selu Gabrovac. Zbog intervencije na delu vodovodne mreže biće manjeg prekida u vodosnabdevanju dela sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Detektovan je kvar na priključnoj vezi u Donjoj Vrežini, u ulici Bagremovoj br.1. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila biće manjeg prekida u vodosnabdevanju dela naselja Donja Vrežina do 15 sati.

Došlo je do intervencije na priključnoj vezi u ulici Žikice Jovanovića Španca br.54. Zbog radova na zameni prvog ventila biće manjeg prekida u vodosnabdevanju do 15 sati, u istoj ulici.

Komentari
0
Pošalji komentar
ItW ua1
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: