JKP Naissus: Prekid vodosnabdevanja na nekoliko lokacija

Izvor: Niški portal | 07-Aug-2018 | 11:14

Obavljaju se radovi na popravci priključne veze u ulici Nikole Pašića, ispred broja 13a. Zbog popravke oštećenja na mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati, u delu ulice od kružnog toka sa ulicom Sinđelićev trg do Univerziteta Singidunum, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci vodovodne mreže u Gornjoj Vrežini, kod spomenika. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u selu Supovac, ispred priključne šahte. Zbog radova na popravci mreže mogući su prekidi u snabdevanju vodom za celo selo do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u Medoševačkoj ulici, u Novom Selu. Zbog radova na saniranju havarije mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u tom delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Pojavila se voda na ulici u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića. Usled intervencije na mreži moguć prekid vodosnabdevanja u delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Komentari
0
Pošalji komentar
YqD 8mz
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: