JKP Naissus: Prekid vodosnabdevanja u naselju "Šljaka" i na još nekim lokacijama

Izvor: NiškiPortal | 17-Jul-2018 | 08:29

VAŽNO OBAVEŠTENJE O VODOSNABDEVANJU

 

Utorak 17.07. 2018.

 

ZBOG KVAROVA NA MREŽI MOGUĆ PREKID

VODOSNABDEVANJA U NASELJU“ŠLJAKA“ I NA JOŠ NEKIM LOKACIJAMA

 

Nastala je havarija na vodovodnoj mreži u naselju“Šljaka“, u ulici Sitničkoj, ispred broja 5. Zbog popravke oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za žitelje ovog naselja do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Trupale, u ulici Cara Lazara bb. Zbog radova su mogući prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u ovom delu sela do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

U ulici Vojislava Ilića bb, došlo je do kvara na uličnom hidrantu kod propusta ispod pruge. Zbog radova na popravci oštećenja moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici u vremenu od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Obavljaju se radovi na popravci priključne veze u ulici Ive Ćipika ispred broja 9. Usled popravke kvara moguć povremeni prekid u snabdevanju vodom za korisnike ove ulice do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastala je havarija i na vodovodnoj mreži u selu Gornje Međurovo, blizu crkve. Zbog popravke oštećenja u prekidu je snabdevanje vodom za žitelje ovog sela do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

 

Komentari
0
Pošalji komentar
o52 rGG
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: