JKP Naissus: Prekidi u vodosnabdevanju u naselju Šljaka i Mezgraji

Izvor: Niški portal | 09-Aug-2018 | 08:21

ZBOG KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI PREKIDI VODOSNABDEVANJA

U NASELJU“ŠLJAKA“, SELU MEZGRAJA I MANJEM BROJU ULICA

 

 

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Slaviše Cekića u naselju“Šljaka“. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Mezgraja, kod igrališta. Zbog radova na popravci havarije biće povremenih prekida u snabdevanju vodom u celom selu do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Pojavila se voda na asfaltu u Studeničkoj ulici bb. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži je potrebno iskopavanje tako da je moguć prekid u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izbijanje vode je prijavljeno i u ulici Majakovskog u Duvaništu. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži je potrebno iskopavanje i usled toga biće prekida u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u ulici Narodnih heroja. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Komentari
0
Pošalji komentar
qCj LVO
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: