JKP Naissus: Radovi na mreži

Izvor: Niški portal | 05-Oct-2018 | 09:39


- Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Dimitrija Golemovića br. 12 (bivša Kladovska ulica).  Usled radova na popravci  moguć je prekid u vodosnabdevanju korisnika u ovoj  ulici do 15 sati.
- Došlo je do kvara na servisnom ventilu u Mokranjčevoj ulici br. 65. Usled radova moguć je prekid u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici do 15 sati.
- Došlo je do kvara na priključnoj vezi u naselju Nikola Tesla, Petra Drapšina br. 24. Usled radova moguć je prekid u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici do 15 sati.
- Došlo je do kvara na priključnoj vezi u naselju Mramor (firma „Kraj na vino).  Usled radova moguć je prekid u vodosnabdevanju ovog korisnika, do 15 sati.
- Završeni su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Dušana Popovića (prema Palilulskoj rampi). Za korisnike koji su bili bez vode, 7 domaćinstva,  u sistem je puštena tehnička voda, koja nije za piće – korisnici su lično obavešteni. Nakon uzimanja tri uzoraka i potvde laboratorije da je voda za piće obavestićemo korisnike 
 

Postoji mogućnost da u toku radova, ukoliko za tim ima potrebe prekid u snabdevanju vodom bude produžen i proširen spisak ulica.
Nakon radova predviđa se normalizacija u vodosnabdevanju korisnika na pomenutim lokacijama.

Komentari
0
Pošalji komentar
vUn wH3
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: