JKP Naissus: Radovi na mreži i vodosnabdevanje

Izvor: Niški portal | 02-Aug-2018 | 15:03

ZBOG PRIKLJUČKA NA VODOVODNU MREŽU

PREKID VODOSNABDEVANJA U ULICI VOJVODE VUKA

 

Obavljaće se radovi priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu u ulici Vojvode Vuka. Zbog standardne procedure biće u prekidu snabdevanje vodom za korisnike u ovoj ulici u vremenu od 8 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

 

ZBOG KVAROVA NA MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA

U NASELJIMA “ŠLJAKA“ I “KITICE“

 

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Lipovačke i Sitničke, u naselju“Šljaka“. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u naselju Kitice, blizu sela Veliki Drenovac. Zbog radova na osposobljavanju priključnih veza u prekidu je snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Došlo je do havarije na vodovodnoj mreži u Mramorskoj ulici ispred broja 24. Zbog radova na popravci kvara mogući su prekidi u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

 

ZBOG KVARA NA VODOVODNOJ MREŽI

PREKID VODOSNABDEVANJA U VIKEND NASELJU GORNJA VREŽINA

 

Nastavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u Vikend naselju Gornja Vrežina. Zbog radova na popravci priključne veze u prekidu je snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

 

 

ZBOG PRIKLJUČKA I KVARA NA VODOVODNOJ MREŽI

PREKID VODOSNABDEVANJA U VIŠE ULICA NA SINĐELIĆEVOM TRGU

 

Obavljaju se radovi priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu u ulici Vojvode Vuka. Zbog kvara na servisnom ventilu došlo je do prekida u snabdevanju vodom u ovoj i okolnim ulicama:  Generala Bože Jankovića, Kralja Vukašina, Prešernovoj, Primorskoj i Prvomajskoj. Vanrednim agažovanjem ekipe JKP“Naissus“ okončanje radova se predviđa do 14 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Komentari
0
Pošalji komentar
pJu MEF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: