JKP Naissus: U toku čišćenje slivnika

Izvor: Niški portal | 14-Mar-2018 | 12:03

Prethodnog dana i noći zbog obilnih pljuskova bilo je više intervencija na kanalizacionoj mreži, saopštili su iz niškog vodovoda. Ekipe JKP ''Naissus'' zajedno sa direktorom Igorom Vučićem su radile zajedno sa vatrogascima na zaštiti od poplave Čamurlijskog puta, dostavljajući 50 džakova sa peskom. Noćas je očišćena kanalizacija u Somborskoj ulici. Sinoć je urađeno otpušenje kanalizacije u Humskoj ulici ispred broja 4, gde je došlo do izlivanja vode u kuću.

''Sinoć ekipa nija mogla na Bulevaru dr Zorana Đinđića da otpuši slivnik u dvorištu zgrade zbog parkiranih automobila pa je intervencija nastavljena danas. Trenutno se radi na uglu ulica 7. juli i Filipa Kljajića gde se nakupila veća količina vode. Radi se i na čišćenju slivnika u dvorištu Gimnazije Stevan Sremac'', kažu iz Naissusa.

Takođe, redovno čišćenje slivnika se obavlja u Knjaževačkoj ulici, 7. juli i na Bulevaru Nemanjića, a u ulici Dragiše Cvetkovića se obavlja čišćenje ulične kanalizacije sa dva vozila. Na Bulevaru Mediana iznad mosta, prema Knjaževačkoj ulici je vraćen prvi poklopac koji je prethodne noći izbacila voda, saopštili su iz ovog preduzeća.

Komentari
0
Pošalji komentar
Pla pHz
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: