JKP Naissus: U toku radovi na više lokacija

Izvor: Niški portal | 12-Mar-2018 | 12:26

Kako saopštavaju iz JKP ''Naissus'', došlo je do novog kvara na vodovodnoj mreži u Ulici IX brigade, na prostoru od broja 47 do broja 51. Usled radova na sanaciji havarije biće obustavljeno vodosnabdevanje za korisnike u toj ulici od 9 do 15 sati, nakon čega se očekuje normalizacija vodosnabdevanja.

Iz vodovoda kažu i da je došlo do kvara na vodovodnoj mreži u Zaječarskoj ulici, ispred broja 11. Zbog radova na popravci havarije biće obustavljeno snabdevanje vodom za korisnike u ovoj ulici u vremenu od 9 do 15 sati nakon čega se predviđa vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja.

Radovi na zameni veze će se obavljati u Ulici Alekse Nenadovića, kod broja 19. Usled ovih radova biće povremenih prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici u vremenu od 9 do 15 sati, nakon čega se očekuje normalizacija vodosnabdevanja.

Zbog kvara na vezi radovi će se obavljati i u Moravskoj ulici (ispred broja 1) u selu Vrtište, a zbog te intervencije, za korisnike u istoj ulici, biće prekida u snabdevanju vodom u vremenu od 9 do 15 sati nakon čega se predviđa vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja, saopštili su iz niškog vodovoda.

Komentari
0
Pošalji komentar
d2c 11Q
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: