JKP Naissus: Više kvarova u Pasi Poljani i u Topličinoj ulici

Izvor: Niški portal | 06-Aug-2018 | 11:17

ZBOG KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

PREKID VODOSNABDEVANJA U PASI POLJANI I TOPLIČINOJ ULICI

 

Obavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u Pasi Poljani u ulici 1300 kaplara bb, kod stare škole. Zbog radova na osposobljavanju dela mreže u prekidu je snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

U Pasi Poljani ima više intervencija. Nastao je kvar na priključnoj vezi u ulici Braće Mrnjavčevića bb. Zbog radova na zameni prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom za celo naselje do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Još jedan kvar na priključnoj vezi je detektovan u Pasi Poljani u ulici Serdara Jola Piletića bb (I prilaz). Zbog popravke oštećenja moguć je prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Topličinoj ulici, ispred broja 2. Zbog radova na popravci havarije mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Knez Selu, kod farme-klanice. Zbog radova na saniranju havarije mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u tom delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Komentari
0
Pošalji komentar
xf0 NmY
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: