JKP Naissus: Zbog kvarova na mreži mogući su prekidi vodosnabdevanja na više lokacija

Izvor: Niški portal | 08-Aug-2018 | 09:01

ZBOG KVAROVA NA VODOVODNOJ MREŽI

MOGUĆI PREKIDI VODOSNABDEVANJA NA VIŠE LOKACIJA

 

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u naselju“Kitice“kod sela Veliki Drenovac. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Gornje Međurovo, u ulici Vladimira Vukadinovića. Zbog popravke prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom u ovom selu do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Desila se havarija na vodovodnoj mreži u ulici Vladimira Ćorovića ispred broja 16. Zbog radova na popravci kvara, moguć je prekid u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci priključne veze u Humskoj ulici bb, ispred pruge. Zbog popravke oštećenja na mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u ulici Marjana Badela, ispred brojeva 12-13. Zbog radova na popravci havarije, moguć je prekid u snabdevanju vodom u celoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

 

Komentari
0
Pošalji komentar
hk1 62c
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: