JKP Naissus: Zbog kvara na mreži prekid vodosnabdevanja u naselju Šljaka i na delu Bulevara

Izvor: NiškiPortal | 25-Jul-2018 | 11:34

ZBOG KVARA NA MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA

U NASELJU“ŠLJAKA“ I DANIČIĆEVOJ ULICI

 

Nastao je novi kvar na vodovodnoj mreži u naselju“Šljaka“, u Sitničkoj ulici ispred broja 3. Zbog popravke oštećenja u prekidu je snabdevanje vodom u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži u Daničićevoj ulici biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u istoj ulici do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u selu Popovac, u ulici Maršala Tita ispred broja 80. Zbog popravke servisnog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži na Bulevaru Nemanjića ispred broja 28. Radovi se izvode bez zatvaranja vode.

Bulevar Nemanjića

 

ZBOG KVARA NA MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA

U DELU BULEVARA NEMANJIĆA

 

Nastao je složeni kvar na vodovodnoj mreži na Bulevaru Nemanjića ispred broja 28. U pitanju je koren drveta koji je ugrozio mrežu tako da je zbog popravke oštećenja u prekidu snabdevanje vodom za korisnike u delu bulevara od kružnog toka ulica Bulevara Nemanjića i Vojvode Mišića do ulice Blagoja Parovića. Za vreme dok traju radovi je obezbeđena autocisterna sa pijaćom vodom koja će da kruži na relaciji od Doma zdravlja do bivših garaža Nišekspresa.

 

Komentari
0
Pošalji komentar
Q2D x2y
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: