Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!” - Elektronski fakultet, 4. i 5. mart

Izvor: Niški portal | 28-Feb-2019 | 12:27

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

 

 

Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!” po jedanaesti put organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš sa ciljem da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži priliku da stupe u kontakt sa poslodavcima i olakša potragu za radnim iskustvom. Sajam će se održati 4. i 5. marta 2019. godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu.

Događaj će podržati naši dugogodišnji generalni pokrovitelji ,,Microsoft Development Center Serbia“ i kompanija ,,ApexSQL“ Ove godine uspeli smo da rekordan broj kompanija-učesnica, 34 kompanija!

Posetioci će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa velikim brojem kompanija, saznaju više o poslovima i praksama koje kompanije nude, kao i o tome koja znanja i veštine je potrebno razvijati kako bi se lakše zaposlili. Po uzoru na protekle godine, u planu su brojna predavanja, tribine i treninzi koji će studentima pomoći da efikasnije predstave svoje kvalitete poslodavcima. Ovaj sajam je izuzetna prilika za nalaženje posla ili prakse, a ujedno i najbolje mesto za razmenu ideja i informacija o novinama na tržištu rada.

Više informacija o samom sajmu, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim kućama koje su podržale ovaj događaj možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma jobfairnis.rs.

Na datom sajtu studenti mogu da ostave svoju biografiju u elektronskoj CV bazi koja će po završetku sajma biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara. Kandidati svoj CV mogu ažurirati novim informacijama u svakom trenutku ulaskom na svoj korisnički nalog, a nove informacije će istog trenutka biti dostupne svim kompanijama učesnicama.

 

 

 

Komentari
0
Pošalji komentar
Hra xq2
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: