KLUB BEBA TRUDNICA I MAMA PODELIO NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE

Izvor: Niški portal | 28-Dec-2018 | 01:00
NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA USPEŠNO ZAVRŠENA PODELOM PAKETIĆA
 

KLUB BEBA TRUDNICA I MAMA PODELIO NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE

43 mališana nagrađena su paketićem od Deda Mraza jer kako navodi on deca su bila dobra tokom cele godine. Dečija graja, sokići, grickalice i druženje bio je povod da ovo udruženje napravi još jednu veliku akciju sa svojim članovima.

Mnoga zadovoljna deca i roditelji još jednom su pokazali da je ovo udruženje uspešno vodilo aktivnosti svih 12 meseci,upravo je prva godišnjica postojanja udruženja bila povod ovako lepoj organizaciji.

Veliku zahvalnost dugujemo igraonici 4Kids,kao i animatorima u organizaciji Danke Babić,svi smo zajedno večeras izmamili dečici osmehe i to je svrha cele organizacije-kaže predsednica udruženja Melisa Osmanović.

Ona takođe dodaje da će uskoro svojim članovima najaviti pauzu do proleća jer kako kaže od nove godine kreće u realizaciju novih projekta kako bi otvorila PRVI CENTAR ZA RODITELJE U SRBIJI,više o tome govoriće 28.12. na sastanku koji uduženje redovno organizuje u Oficirskom domu sa početkom od 17 časova,gde će takođe organizovati poslednje druženje za mame za ovu godinu.

Komentari
0
Pošalji komentar
GJH 9um
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: