KONKURS MUZIČKE PRODUKCIJE RTS „MLADI I USPEŠNI“

Izvor: Niški portal | 28-Jan-2019 | 12:01

KONKURS MUZIČKE PRODUKCIJE RTS „MLADI I USPEŠNI“

Muzička produkcija RTS i ove, 2019. godine, otvara konkurs „Mladi i uspešni“, koji je namenjen talentovanim umetnicima, do 25 godina starosti, zainteresovanim da kao solisti nastupe na koncertu sa Simfonijskim orkestrom RTS.

Prvi konkurs „Mladi i uspešni“, koji je bio otvoren 2017. godine, privukao je pažnju velikog broja mladih umetnika zainteresovanih da koncernu scenu podele sa Simfonijskim orkestrom RTS. Ovaj renomirani ansambl, kroz svoju istoriju dugu više od osam decenija, negovao je programsku politiku koja od uvek bila usmerena i u pravcu afirmacije i javne prezentacije najperspektivnijih mladih izvođača. Više od 150 umetnika iz cele zemlje, do 25 godina starosti, ušlo je u oštru konkurenciju, a odabrano je 20 najboljih među njima, koje je do sada već imala prilike da čuje i publika u Kolarčevoj zadužbini.  

Podstaknuti velikim interesovanjem među mladim umetnicima, ali i svešću da je neophodno pružiti podršku i negovati talenat generacije umetnika koja tek stupa na profesiovnalnu muzičku scenu, Muzička produkcija RTS i ove godine otvara Konkurs, koji je otvoren od 1. februara do 1. marta.    

Svi zainteresovani treba da pošalju biografiju i snimak na mejl adresu pressmp@rts.rs  ili poštom na adresu Muzička produkcija RTS, Hilandarska 2, 11000 Beograd, sa naznakom „Za konkurs mladi i uspešni“.

Čekamo vas!
 

Komentari
0
Pošalji komentar
8qo n4f
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: