Kal Drogo (Džejson Momoa) proglašen za najzgodnijeg muškarca na svetu!

Izvor: Niški portal, www.cosmopolitan.rs | 03-Jan-2019 | 14:00

TC Candler svake godine sastavlja listu najlepših žena (titulu najlepše je ove godine odnela Tilen Blondo), ali i najlepših muškaraca. Lista se sastavlja od 1990. godine, a među muškarcima je ove godine "pobedio" gluac Džejson Momoa.

 

 

Džejson je inače najpoznatiji po ulozi Kala Droga u seriji Igra prestola, ali i po uzozi superheroja Artura u Akvamenu.

Na drugom mestu je južnokorejski pevač benda BTS, a sledi ga Idris Elba.

Na četvrtom mestu je švedska YouTube zvezde Feliks Kjelberg, dok je, recimo, Dejvid Bekam tek na 13. mestu, a Kristijano Ronaldo na 72. mestu.

Lista najzgodnijih i najlepših muškaraca je puna imena za koja verovatno nikada niste čuli, dok se Dvejn Džonson pozicionirao na 81. mesto, a Leonardo Dikaprio je poslednji, odnosno 100.

 

Harizma, spontanost i opasno dobar izgled pomogli su mu da dobije brojne uloge, ali i izmami uzdahe lepšeg pola.

Zanimljivo poreklo

Ovaj nadareni glumac čije je pravo ime Džozef Džejson Namakeha Momoa rođen je 1979. godine na Havajima. Često za svoju specifičnu lepotu „krivi“ mešavinu havajskog, nemačkog, irskog i indijanskog porekla. 

Posle kratke karijere modela, ovaj zgodni tamnokosi momak rešio je da se oproba i kao glumac. Ako se sećate, Džejson se još kao tinejdžer proslavio u ulozi spasioca u „Čuvarima plaže“, „Igri prestola“ i nastavku „Konana“ gde je zamenio svog kolegu Švarcenegera. Pored toga, on je sada režiser, scenarista i producent.

Iako važi za velikog šmekera, Džejson je ljubitelj mirnog porodičnog života. Oženjen je 12 godina starijom glumicom Lisom Bone, bivšom ženom Lenija Kravica, sa kojom ima dvoje dece - ćerku Lolu i sina Nakou. Često ističe kako je porodica smisao njegovog života i da je najvažnije pored sebe imati boginju koja pije pivo, vodi ljubav i na pravi način uživa u životu.

Komentari
0
Pošalji komentar
848 HLH
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: