Klub beba, trudnica i mama i Oxford - dvojezični vrtić vas pozivaju na besplatno druženje

Izvor: Niški portal | 19-Sep-2018 | 22:47

Udruženje Klub beba trudnica i mama u saradnji sa vrtićem Oxford vas pozivaju na druženje!

Druženje je zakazano za 22.09.2018. sa početkom od 17 časova, u prostorijama vrtića Oxford.

Prijavite vaše mališane uzrasta od 2 do 5 godine, i upoznajte nešto novo što još uvek niste videli u Nišu, očekujemo vas! 

Prijave u inbox profila
 

 

Oxford vrtić je dvojezični/biligvalni vrtić, što znači da se vaspitno-obrazovni program odvija paralelno i na srpskom i na engleskom jeziku. Za koncept usvajanja engleskog, a ne nekog drugog jezika smo se opredelili iz razloga jer se život i rad savremenog čoveka ne mogu zamisliti bez poznavanja engleskog jezika.

U današnje vreme engleski jezik je najrasprostranjeniji jezik, a takodje i univerzalni jezik sporazumevanja širom sveta.

U našem vrtiću se sa decom intenzivno radi na razvijanju srpskog kao maternjeg jezika, ali i na usvajanju engleskog kao drugog jezika. Učenje engleskog jezika se realizuje kroz program usvajanja stranog jezika kao maternjeg. Usvajanje drugog jezika je proces, koji prati detetov govorni razvoj, ali je i rezultat detetovog samopouzdanja, fleksibilnosti razmišljanja, prirodnog talenta za usvajanjem stranih jezika. Usvajanje kako maternjeg tako i stranog jezika je najintenzivnije u periodu od rođenja do šeste godine, jer se tada kod dece formira inteligencija.

Unapred pripremljeno okruženje, materijal, sredina i vaspitač imaju veliki uticaj na detetov napredak.

 

Đerdapska 51, Niš 
Tel :062 108 1913
Komentari
0
Pošalji komentar
rbW zpB
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: