Ko vama dade predstavu? RIJALITI URNEBESNA KOMEDIJA

Izvor: Niški portal | 01-Apr-2019 | 22:07

Ova urnebesna komedija se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo - folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe.

Ova urnebesna komedija se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo - folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe.

Među akterima su bard ex-jugoslovenskog glumišta Jelica Sretenović koju prepoznajemo iz najpopularnijih domaćih serija, a tu su još i Igor Lazić Niggor, Zorana Pavić i Nenad Škundrić.

Predstava je nastala kao nastavak televizijskog kabarea Ko vam dade termin čiji su autori i voditelji Zorana i Nenad.

Očekujte mnogo više nego što možete i slutiti...

 

Stariji znaju ko je Jelica Sretenović, koja briljira i u ovoj komediji. Niggora mlađi znaju kao muzičara, iznenadićete se kad vidite da je Igor Lazić i dobar glumac.

Tandem Zorana Pavić i Nenad Škundrić dobro funkcionišu kao tim već godinama u TV emisiju „Ko vama dade termin". Zorana pored jasnog dara za muziku ima i veliki talenat za glumu, odličan je zabavljač i sjajno imitira.

Nenad Škundrić je veliko iznenađenje sa talentom da uđe u lik, tako da izgleda kao da uopšte ne glumi i zaista uživa u tome što radi?

Jedna glumačka legenda, dvoje izuzetnih iz sveta muzike i jedan televizijski voditelj – glumci u komediji. Kako to može?

I tek kako može! I to bez raskošne scenografije, uz komične kostime, dobar tekst i već pomenutu izuzetnu glumu, ovo je predstava koja se ne propušta!.

Tekst i režiju predstave potpisuje Semir Gicić.

 

NIŠ, DOM VOJSKE
10. april 2019. 20h

--------

Prodaja ulaznica:
Dom Vojske, biletarnica
Niške Vesti, Prvomajska 2
City Cafe, Park Sv.Save

Cena ulaznica:
600 dinara
(parter i I-III red balkon)

500 dinara
(IV-IX red balkon)

Rezervacije:
063/490-460
(radnim danima od 8-16h)
 

 

 

 

Komentari
0
Pošalji komentar
2cU ZoF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: