Kojić: Drago mi je zbog derbija,ali ne i načina kako je do njega došlo

Izvor: Niški portal | 16-Aug-2018 | 14:29

Nakon, na prvi pogled, stravične povrede drugog golmana Radničkog Ivana Bulajića. Priliku za svojih “pet minuta” slave dobio je Milorad Kojić, dete Radničkog.

Utakmicu protiv Voždovca navijači će pamtiti po pobedi u poslednjim minutima, povredi Ivana Bulajića, a Milorad Kojić po ukazanoj šansi da debituje u seniorskoj konkurenciji za Radnički.

- Pre svega, moram da izrazim žaljenje zbog povrede Ivana Bulajića. Radi se o sjajnom momku, kome se povreda dogodila u najgorem mogućem trenutku. Za mene je debi trenutak ponosa koji neću nikada da zaboravim. Pet godina sam u klubu i ovaj trenutak sam dugo čekao, poručuje mladi kojić.

Kojić je nakon meča dobio poruke ohrabrenja i od navijača, ali i od saigrača, kaže da mu to daje dosta samopouzdanja.

- Posle utakmice, saigrači su mi čestitali, a ponosan sam i na aplauze i poruke koje sam dobio od navijača na izlasku sa terena. Zahvalan sam treneru Lalatoviću, ali i Miroslavu Stankoviću Kinetu sa kojim sarađujem od dolaska u klub. Dosta toga sam naučio od njega i mojih kolega golmana, poručuje golman Nišlija,

Kojić je takođe bio i samokritičan.

- Ušao sam malo nervozno u meč, a podrška sa tribina i par sigurnih intervencija dale su mi vetar u leđa. Ovo je za mene trenutak iz koga ću dosta izvući i naučiti kako bih dodatno napredovao kaže Milorad Kojić.

Devetnaestogodišnji Milorad Kojić karijeru je počeo u niškom Železničaru, a član je Radničkog od svoje 14. godine, prošao je sve selekcije kluba, a sada je dobio i priliku da debituje u prvom timu.

Komentari
0
Pošalji komentar
oKM DTl
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: