Konkurs za prijem novih članova u virtuelno preduzeće ''Tvoja šansa''

Izvor: Niški portal | 15-Jun-2018 | 18:55

Virtuelno preduzeće „Tvoja šansa“ raspisuje konkurs za prijem novih članova. Otvorene pozicije u preduzeću su: menadžer ljudskih resursa, menadžer za odnose s javnošću, menadžer za uređivanje društvenih mreža, referent za traženje poslova i savetnik za poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku.

''Preduzeće predstavlja zajednicu sa virtuelnom organizacionom strukturom u kojoj mladi ljudi imaju priliku da steknu relevantne kompetencije za svoju karijeru uz pomoć karijernih savetnika i vršnjačkog mentorstva. Reč je o usluzi koja se realizuje unutar projekta Podsticanja zapošljavanja mladih, koji se sprovodi u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije'', kažu iz preduzeća.

Cilj projekta je da pruži podršku svim mladima između 15 i 35 godina starosti, kako bi se bolje pozicionirali na tržištu rada i lakše i brže došli do posla. Za prijavu na konkurs neophodno je poslati CV i motivaciono pismo na mejl: radastojanovic@centarinventiva.com do 19. juna do ponoći.

Komentari
0
Pošalji komentar
ov8 XXp
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: