Krivična prijava protiv dvojice maloletnika zbog napada na inspektora rada

Izvor: Niški portal | 04-Feb-2018 | 22:48

Niška policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvojice dečaka iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Reč je o 11-godišnjem i 12-godišnjem dečaku koji su, kako se sumnja, 30. januara ove godine napali 64-godišnjeg inspektora M. T. i tom prilikom mu naneli povrede u vidu preloma nosa jer su ga udarali pesnicama po glavi i telu.

Po nalogu tužioca za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Nišu protiv dečaka je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Podsećanja radi, inspektor rada je napadnut dok se nalazio na radnom zadatku, u drugoj smeni. Kontrolisao je radnje najpre u podzemnom prolazu, a potom je krenuo u obilazak radnji oko glavne autobuske stanice, kada se napad i dogodio. Prema rečima očevidaca, mladići su inspektora napali bez ikakvog povoda. Prvo su ga oborili na zemlju, a onda su krenuli da ga tuku. On je tada zadobio prelom kostiju nosa i povrede lica.

Komentari
0
Pošalji komentar
bcp B1B
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: