Lep gest: Porodica Milošević iz Niša dobila kolica za trojke

Izvor: Niški portal | 06-Jun-2018 | 18:33

Nišlijka Milica Milošević, njen suprug Bogdan i njihova tri sina, četvoromesečni Jovan, Vuk i Ognjen dobili su lep i koristan poklon od gradske opštine Medijana i kompanije Žitopek.

Njima su svečano uručena kolica za trojke, koja se inače u Srbiji gotovo ne mogu naći.

Ideja o pomoći ovoj porodici, potekla je sa nedavnog prijema za mame sa teritorije Medijane i njihovog susreta sa ministarkom Slavicom Đukić Dejanović i načelnicom okruga Draganom Sotirovski, kao deo sveopšte akcije za poboljšanje pronatalitetne politike u Srbiji.

Kompanija Žitopek još jednom je pokazala društvenu odgovornost i, kako je rekao direktor  Milan Todorović, sa zadovoljstvom prihvatila da obezbedi novac za kupovinu kolica. Kako je istakao, nada se da će i druge kompanije u budućnosti na sličan način pokazati društvenu odgovornost.

Pored kolica, opština Medijana je mami Milici uručila i specijalnu karticu sa popustom za mame, koja će joj pomoći da sve što je potrebno njoj i njenim sinovima kupi po povoljnijim cenama. Popusti se mogu iskoristiti u više od 40 prodavnica, salona i objekata društveno odgovornih kompanija uključenih u ovaj projekat.

Komentari
0
Pošalji komentar
8nw x5R
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: