Letnja škola mašinskog učenja namenjena diplomcima i studentima osnovnih studija tehničkih i matematičkih disciplina

Izvor: Niški portal | 05-Feb-2019 | 20:58

Microsoft razvojni centar u Srbiji poziva sve zainteresovane studente da se prijave na seminar mašinskog učenja u Petnici (PSI:ML). Prijave su otvorene do 28. februara na http://psiml.petnica.rs/apply.php

Seminar mašinskog učenja „PSI:ML" (Petnica Summer Institute of Machine Learning) će se ove godine održati po peti put put od 03. do 13. avgusta u Petnici. Za letnju školu mašinskog učenja mogu se prijaviti zainteresovani diplomci i studenti osnovnih studija tehničkih i matematičkih disciplina.

 

Polaznici  će biti u prilici da se kroz intenzivna celodnevna predavanja i radionice upoznaju sa osnovama mašinskog učenja i da obogate svoje znanje, kako teorijskim tako i praktičnim radom, kroz učešće u grupnim ili individualnim projektima na odabranu temu. U tome će im pomoći inženjeri Microsoft razvojnog centra u Srbiji, profesori Univerziteta u Beogradu, i drugi renomirani predavači iz ove oblasti.

Neke od tema koje će obuhvatiti ovogodišnja letnja škola su: osnove mašinskog učenja, učenje bez nadzora, konvolucione i rekurentne neuralne mreže, učenje s podsticajem i brojne druge.  

 

Za više informacija pogledajte stranicu: http://psiml.petnica.rs

Komentari
0
Pošalji komentar
mub 23R
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: