Mame sa decom su dobrodošle

Izvor: Niški portal | 27-Mar-2017 | 09:15

Centar za mame vas poziva na besplatnu radionicu.

Radionica će biti održana 1. aprila u 12 časova u prostorima Barutane br. 4 u niškoj Tvrđavi. Mame sa decom su dobrodošle. Prijave poželjne nis@centarzamame.rs.

Radionica je na temu "Kultura kao deo svakodnevnice", kao i " Kakva je pozicija žena - rukovodilaca u društvu? Kako izgleda život u kulturi".

  

Na ovoj radionici Elena Vasić Petrović - konzervator, diplomirani inženjer arhitekture, direktorka Zavoda za zaštitu spomenika kulture Niš, dobitnica najprestižnije evropske nagrade iz oblasti zaštite kulturnog nasleđa, osnivačica časopisa " Stubovi baštine" i " Fondacije arhitekta Aleksandar Radović" i najvažnije majka jedanaestogodišnje Mine, govoriće iz svog privatnog ugla kako je balansirala izmešu roditeljstva i karijere. 

Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života. Niš je nakon Beograda i Šida, treći grad koji je dobio Centar za mame,  www.centarzamame.rs .

Komentari
0
Pošalji komentar
otU aaw
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: