Marko Jovanović ponovo sportski direktor Radničkog

Izvor: Niški portal | 28-Nov-2018 | 14:17

Fudbalski klub Radnički od danas ima sportskog direktora, a to je ponovo Marko Jovanović, koji se nakon tri meseca vratio na tu funkciju.

Jovanović je bio sportski direktor Radničkog od decembra 2014. godine do avgusta ove godine i bio je značajan faktor u povratku niškog tima u vrh srpskog fudbala, kao i na evropsku scenu.

-Dogovorio sam saradnju rukovodstvom kluba, što je pozdravio i  prvi čovek kluba Ivica Tončev i od danas ćemo ponovo biti na istom zadatku, a to je učvršćivanje Radničkog u vrhu našeg fudbala i kontinuitet igara u evropskim takmičenjima. Tromesečni odmor mi je prijao, napunio sam baterije i pun sam želje i elana za radom u klubu koji volim. Sa rukovodstvom Radničkog sam uvek imao odličan poslovni odnos i sada ćemo samo nastaviti tamo gde smo  stali u avgustu. Pred nama je puno izazova. Pre svega treba uspešno odraditi preostala četiri kola u Superligi Srbije i zadržati drugo mesto na tabeli, a onda nas čeka zimski prelazni rok i mnogo posla na jačanju  sastava, koji će na proleće pokušati da ispiše nove stranice istorije Radničkog i napadne prvi trofej u istoriji kluba- rekao je Marko Jovanović.

Radnički ove sezone beleži sjajne rezultate u svim takmičenjima. Nakon 17 odigranih kola u Superligi Srbije nalazi se na drugom mestu na tabeli sa 38 osvojenih bodova, a izborio je i plasman u četvrtfinale nacionalnog Kupa, koje će se igrati u martu 2019. godine.

Komentari
0
Pošalji komentar
qAF S10
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: