Međunarodni juniorski teniski turnir u Nišu

Izvor: Niški portal | 12-Jul-2018 | 11:28

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) od 14. do 21. jula igraće se međunarodni turnir NIŠ OPEN 2018 za juniore i juniorke iz serije TENNIS EUROPE. Kvalifikacioni deo turnira počinje u subotu 14. jula, dok će glavni deo turnira početi u ponedeljak 16. jula.

Foto: TAŽ

''Za prvi reket turnira boriće se teniseri i teniserke iz velikog broja zemalja kao što su Srbija, Italija, Ukrajina, Makedonija, Bugarska, Austrija, Velika Britanija, Australija, Grčka, Rusija, BIH, Švedska, Rumunija, Mađarska, Finska, Hrvatska, Amerika, Španija i druge i tih dana će Niš biti mesto susreta mladih nada belog sporta'', kažu organizatori.

Na turniru će uzeti učešće veliki broj takmičara i takmičarki samog TAŽ-a. U kategoriji juniorki igraće i Lola Radivojević i Emilija Zdravković. Igraće se mečevi u pojedinačnoj konkurenciji i dublu.

Finale je planirano za 21. jul, a ulaz na sve mečeve turnira je slobodan.

Inače, TAŽ je za 10 godina rada stvorio veliki broj takmičara i takmičarki od najmlađeg uzrasta do nivoa seniora i seniorki. Vredno pomena je i to da su Aleksandar Žikić i Nikola Jović nedavno postali vicešampioni Srbije u konkurenciji parova do 12 godina.

Komentari
0
Pošalji komentar
6ac GAr
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: